KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd.

KSQ-Technologieën (Peking) Co., Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Virtuele Werkelijkheidshardware voor verkoop
Van goede kwaliteit Virtuele Werkelijkheidshardware voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd.

1 2 3 4
KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd. KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd. KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd. KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd.
Het team toont EXHIBITION1 Exhibition2 certificaat

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : StepVR
Aantal werknemers : 100~200
Export pct : 80% - 90%

Wij zijn een hoog en nieuw technologie-bedrijf hier in China. Het kernteam van het bedrijf bestaat uit hoogste technologieonderzoekers en tendensverkopers. Het bedrijf wordt geconcentreerd bij laser het plaatsen het onderzoek en de ontwikkeling voor toepassingen zoals virtuele werkelijkheid, motie vangt etc., multi-person interactie.

 

De eerste laser die van de wereld groot ruimte interactief systeem voor meerdere gebruikers, op basis van de vorming van een reeks van lage kosten plaatsen, volledig onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van de hoge precisie en de lage ruimte onbeperkte die uitbreiding van de vertragingslaser van oplossingsruimte - op de en laser wordt gebaseerd die, motie vangt, en met succes van toepassing geweest op medisch, militair onderwijs, en filmt het spel en andere industrieën, voor de industrie om vernietigende verandering te brengen plaatsen volgen.


Het bedrijf neemt laser een standpunt en grote ruimtetechnologie als kern in, en gaat verschillende gebieden door diverse manieren, zoals zelfontplooiing, externe autorisatie en productsamenwerking in. Het gebruikt beperkte fysieke ruimte om oneindige virtuele wereld te simuleren. Het merk STEPVR is de epitome van het bedrijf die zich op technologie concentreren, die zich bij het ontwikkelen van één stap en één stap concentreren om de toekomstige deur te openen. Het zal veranderingen en verbeteringen aan de industrie brengen en zal een win-win situatie met professionele technische de dienstberoeps winnen.

 
 
Contactgegevens
KSQ Technologies (Beijing) Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Aileen Zhao

Tel.: 0086 10 60714361-8006

Fax: 86-10-60714361-8002

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)